Arriba la primera Holi d'Adolescents.cat de la temporada

per Redacció, el 15 de juliol de 2019 a les 13:15
Per segon any consecutiu, la Holi Color Party by Adolescents.cat arriba a Manresa. Serà el dissabte 20 de juliol a la Plaça Europa, de les 19.00h a les 20.30h del vespre.

Serà una tarda brutal on els DJs Mike Cande i Roger Carandell punxaran sense parar tots els èxits del moment. Venim molt preparats: tenim bosses de pols holi que regalarem des de dalt de l'escenari, portem els nostres disparadors de confeti, extintors de pols, globus gegants i moltes samarretes i ulleres d'Adolescents.cat! En definitiva, ho portem tot el necessari perquè sigui una festa ÈPICA.


Aquest any serà igual o millor que l'any passat així que us hi esperem a totes i a tots. No t'ho pensis dues vegades i vine perquè serà una tarda increïble on no pararem de ballar, saltar i donar-ho tot des del minut zero.



Dia: Dissabte 20 de juliol
Hora: 19.00-20.30h
Lloc: Plaça Europa de Manresa
Arxivat a:
OCI, adolescents.cat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: