Bad Gyal actua al MOMA de Nova York i respon així els que la critiquen

per Redacció, el 15 de juliol de 2019 a les 13:41
La cantant de Vilassar de Mar Bad Gyal va actuar aquest cap de setmana al festival MomaPS1 de Nova York. Es tracta d'un esdeveniment que se celebra cada any al MOMA, un dels museus d'art contemporani més gran dels EUA i més important del món.

I és que l'artista està vivint un dels seus millors moments professionals: acaba de firmar amb Interscope, segell que porta cantants com Madonna, i d'aquí poc actuarà al prestigiós festival Sònar.


En declaracions a TV3, la cantant s'ha mostrat satisfeta amb la seva feina, i ha contestat així els que la critiquen per "vulgaritzar la dona":

"Jo crec que sí que estic fent alguna cosa positiva per a la dona, que estic trencant estereotips. La gent pot pensar que sóc una ignorant, una tonta, una estúpida..., però mira qui és al MOMA cantant, saps? Al costat dels quadres."
Arxivat a:
OCI, Bad Gyal, actuar
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: