Miley Cyrus confessa per què va decidir abandonar Hannah Montana

per Redacció, el 17 de juliol de 2019 a les 10:45
Molts de vosaltres veu créixer mirant Hannah Montana, la mítica sèrie de Disney Channel protagonitzada per Miley Cyrus. Durant cinc anys i quatre temporades, l'actriu i cantant no només va donar vida al personatge, sinó que va fer gires mundials utilitzant aquest sobrenom.

El 2011 l'artista va decidir posar fi a aquesta etapa i començar una nova carrera musical desvinculada de Disney Channel. Ara, 8 anys després de prendre aquella decisió, Miley Cyrus ha explicat en una entrevista a Elle per què va abandonar la sèrie:


"Quan vaig fer els 18 anys, em vaig començar a sentir ridícula. En el moment en què vaig tenir sexe per primera vegada vaig pensar: 'No em puc tornar a posar aquesta perruca un altre cop'. No ho sé, em sentia diferent, més madura", ha confessat.

Resultado de imagen de Hannah Montana gif


De fet, durant anys Miley Cyrus va intentar allunyar-se de la imatge de "noia Disney" i fins i tot va criticar la cadena. Actualment, però, sembla que ja s'ha reconciliat amb aquella etapa. "Al cap i a la fi, quan sents la Cardi B dient que ella escoltava cançons de la Hannah Montana quan anava a l'institut, et fa feliç", ha assegurat la cantant en l'entrevista a Elle. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: