La inesperada decisió d'Aitana que està generant divisió a la xarxa

per Redacció, el 24 de juliol de 2019 a les 08:35
A principis de juny l'Aitana Ocaña publicava Spoiler, el seu àlbum debut després de sortir de l'acadèmia d'OT. Un disc ple de hits que l'ha portat de gira per ciutats i pobles d'arreu d'Espanya.

Doncs bé, des d'avui hi haurà una cançó que no tornarà a sonar més als seus concerts. Es tracta del tema "El 13". Segons ha explicat ella mateixa a Twitter, ha decidit no interpretar més aquesta peça perquè li genera males vibracions. Aquest és l'escrit que ha fet per explicar-se:

  La notícia ha provocat divisió entre els seus seguidors: alguns entenen la postura de la cantant, mentre que altres critiquen la decisió i la qualifiquen de "surrealista".
Arxivat a:
CULTURA, música, Aitana
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: