Per a què et servirà el WhatsApp d'Adolescents.cat i què t'enviarem?

per Redacció, el 24 de juliol de 2019 a les 16:04
Vols que t'enviem els articles més destacats el teu WhatsApp: horòscop, JO MAI MAI, últimes hores, preguntes extremes...i a més a més rebre continguts exclusius? Doncs és molt fàcil, només cal clicar en aquest enllaç i enviar la paraula ALTA ADOLESCENTS.

 


Un cop fet estaràs en contacte amb el WhatsApp de la redacció i rebràs les notícies que creiem que més et poden interessar.

Si ens enviés un missatge, intentarem respondre't, però no sempre podrem. Si ens vols contactar, et recomanem que ens enviïs un mail a contacte@adolescents.cat.


Una vegada t'hagis donat d'alta al nostre WhatsApp, és important que guardis el número a la teva agenda. Això sí: només utilitzarem el teu número per oferir-te la informació i no el farem servir per a finalitats diferents.

Si canvies d'opinió i te'n vols donar de baixa, ho podràs fer en qualsevol moment directament des de WhatsApp, responent amb la paraula BAIXA ADOLESCENTS.
Arxivat a:
ACTUALITAT, WhatsApp
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: