Li envia un missatge a la seva ex just abans de casar-se i el que li diu ja s'ha fet viral

per Redacció, el 25 de juliol de 2019 a les 13:44
Diuen que el primer amor mai s'oblida i el que us explicarem a continuació n'és una prova.

Tot va començar uns dies enrere quan l'Alexsa Sánchez va rebre un missatge del primer noi amb qui havia sortit. La frase que va veure en agafar el mòbil va ser: "Demà em caso...".


Intrigada, de seguida va obrir la conversa per llegir què més li havia escrit el seu ex. El missatge, segons ha explicat ella mateixa, la va deixar "sense paraules". Us el resumim:

"Demà em caso. Volia enviar-te aquest missatge (la meva parella sap que te l'estic enviant) per donar-te les gràcies: gràcies per ser el meu primer amor, per donar-me suport, per ajudar-me quan tenia problemes, per cuidar-me quan estava malalt o deprimit. Gràcies per estimar-te. Si encara no has trobat l'amor, desitjo que algun dia ho facis. Si em vas estimar de la manera que ho vas fer quan eres jove, no puc ni arribar a imaginar com de fort i poderós deu ser el teu amor ara. Tens un cor increïble. Sé que érem uns nens quan vam començar a sortir, però tu em vas ensenyar què significa l'amor [...] Et desitjo tot l'amor i felicitat possibles".


L'Alexsa Sánchez va decidir compartir el text a Twitter i al cap de poques hores es va fer viral. La veritat és que és preciós. 
Arxivat a:
ACTUALITAT, noia, casament
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: