Vols anar a veure el Barça a meitat de preu? T'expliquem com fer-ho!

per Redacció, el 25 de juliol de 2019 a les 14:29
Us agrada el futbol? Voleu anar a veure un partit del Barça aquest estiu? Doncs gràcies al Carnet Jove us pot sortir més barat. I és que amb les seves promocions, les entrades del Trofeu Joan Gamper us sortiran a meitat de preu.

I quin dia es juga? El partit es juga el 4 d'agost al Camp Nou.


Contra qui juga el Barça? Els blaugranes es diputaran el torneig amb l'Arsenal.

A més a més, si aneu al Camp Nou abans de partit, podreu gaudir de les activitats i actuacions musicals que ha programat el Barça per a tots els espectadors.


Si voleu comprar entrades amb un 50% de descompte, l'únic que heu de fer és anar a la web del Barça i introduir el codi promocional FCBCARNETJOVE.
Per tal de podeu gaudir d'aquesta promoció, cal que sigueu titulars del Carnet Jove. 
Arxivat a:
CARNET JOVE, Barça, Arsenal
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: