TEST Com has actuat en aquestes situacions?

per Redacció, el 5 d'agost de 2019 a les 10:00
Nois, abans de començar a llegir, ens agradaria que féssiu aquest test.


 


Tant si heu respost que sí com si heu respost que no, heu de saber que totes les situacions que hem descrit són diferents exemples de violències sexuals.

De vegades, ens costa adonar-nos que estem sent responsables o que estem patint aquest tipus de violències perquè socialment ens semblen conductes normals i naturals, tot i que no ho són. Hem d'eliminar aquestes actituds i, nois, el canvi comença en cadascun de vosaltres. Allò que no tenia cap mena d'intenció de fer mal, allò que naixia de les ganes de conèixer i compartir temps amb una noia, allò que era només un joc...pot ser violència sexual contra les noies. És molt important que reviseu com actueu. Responsabilitzar-se i canviar és possible. 
 
I recordeu: la responsabilitat d'una agressió és de qui agredeix, però també de qui no ha fet res per aturar-ho, tal com podeu veure en el vídeo de més amunt. El clip forma part de la campanya #Malamente, una iniciativa  que ha impulsat la Generalitat i que vol denunciar i aturar les violències sexuals.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: