Així és l'adolescent de 16 anys que s'ha convertit en milionari en un sol dia

per Redacció, el 29 de juliol de 2019 a les 09:54
Kyle Giersdorf. Aquest és el nom de l'adolescent de 16 anys que s'ha convertit en milionari en un sol dia. Com? Doncs guanyat el campionat mundial del videojoc Fortnite celebrat aquest diumenge i premiat en 3 milions de dòlars!

El jove va derrotar tots els seus contrincants i es va alçar, contra tot pronòstic, com el millor jugador de Fortnite del món.


Segons va explicar a la BBC té previst "guardar els diners" per al futur i com a molt se'n gastarà una part remodelant la seva habitació.
  El campionat d'aquest cap de setmana va repartir un total de 30 milions de dòlars entre els guanyadors de les diverses categories, convertint-se en la competició de videojocs amb premis econòmics més elevats de la història.


Com era d'esperar la notícia ha generat debat. Per una banda hi ha els que defensen aquest tipus de tornejos i per l'altre els que critiquen que donin premis milionaris a menors d'edat. Vosaltres què en penseu?
Arxivat a:
ACTUALITAT, adolescent
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: