Ets capaç d'endevinar cap on van aquests cotxes? Així és la il·lusió òptica que està confonent la gent

per Redacció, el 30 de juliol de 2019 a les 10:50
Ets capaç de veure on van els cotxes i les motos que apareixen al vídeo? Es tracta d'una de les tantes il·lusions òptiques que aquests darrers dies fa parar boja la gent: al vídeo s'hi veuen cotxes i motos que, aparentment, desapareixen en el que seria el límit d'un pont.

A simple vista, sembla una carretera envoltada per un pont, sota el qual hi circula aigua. Però el que deixa perplexa la gent és: com pot ser que els cotxes i motos es dirigeixin cap al pont i desapareguin? No haurien de caure daltabaix? Què està passant?

Com diu el mateix autor del tuit que s'ha viralitzat, es tracta d'una il·lusió òptica: en realitat no és un riu, és el sostre d'una terrassa, i els cotxes i motos senzillament continuen per la carretera. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: