4 pel·lícules mítiques que havien d'acabar diferent

per Redacció, el 30 de juliol de 2019 a les 13:44
Hi ha pel·lícules que han acabat tenint un final diferent del previst: ja sigui per baralles internes entre actors i productors; per voler sorprendre més al públic, o per qüestions de pressupost. Aquí teniu alguns films que havien de tenir un altre desenllaç. A l'article hi ha spoilers, per tant, compte si no heu vist alguna de les pel·lícules.


 


Versió sense playbuzz
Pretty Woman
Com segurament tots sabeu, en aquesta coneguda comèdia romàntica els dos protagonistes acaben junts i feliços. El guió original, però, contenia un final molt més fosc: la Vivian Ward (interpretada per Julia Roberts), acabava morint per sobredosis després que ell l'abandonés per haver recaigut en les drogues. Com era d'esperar, Disney, la productora de la pel·lícula, va decidir escriure un desenllaç més dolç i menys dur per tal que la història pogués arribar a tots els públics.

Forrest Gump
A la pel·lícula el Forrest i la Jenny s'enamoren i tenen un fill. Al cap de poc ella mor i ell ha de criar el nen tot sol. Doncs bé, el llibre en què es basa el film té un final bastant diferent: ella l'abandona i es casa amb un altre home. Els guionistes van decidir reescriure el tram final de la història per donar-li més dramatisme i un tancament més definitiu.

Princesa por sorpresa
A l'escena final de la pel·lícula, podem veure com la Mia desfila per un enorme palau acompanyada per la seva àvia i la seva parella. Segons va explicar el director del film, Garry Marshall, en un principi estava previst que l'última seqüència fos la protagonista acceptant ser princesa i fent un discurs. Finalment, però, va decidir allargar el desenllaç i mostrar el palau perquè la seva néta li va demanar.

El efecto mariposa
En aquesta pel·lícula sobre universos paral·lels i viatges en el temps, el protagonista decideix allunyar-se de la seva parella després d'adonar-se que és l'única manera de salvar-la. A l'inici, el final havia de ser bastant més explícit: ell viatjava fins a l'època en què la seva mare estava embarassada i s'autoasfixiava amb el cordó umbilical per tal de no néixer. Els productors van acordar suavitzar el desenllaç i així atraure més públic al cinema.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: