Què és i què diu de tu el teu ascendent astrològic? Comprova-ho!

per Adolescents.cat, el 1 d'agost de 2019 a les 11:51
Hi ha poques persones que coneixen el seu signe ascendent segons l’astrologia i la importància que pot tenir. El signe ascendent et pot dir certes característiques de la teva personalitat.



En l’astrologia, una de les coses més importants és la carta astral o natal, que posa sobre paper l’alineació dels astres en el moment del teu naixement per entendre com han afectat en la teva personalitat. El signe ascendent es representa amb una fletxa vermella. Si el teu signe del zodíac és on brilla més el sol, el teu signe ascendent és la part més fosca i amagada de la teva personalitat.

L’ascendent representa la màscara amb la que ens presentem al món i les circumstàncies que anem atraient al llarg de la vida.

Com pots saber quin és el teu ascendent? Si t’agrada l’astrologia el millor és que un astròleg o astròloga et faci la carta astral o natal; però si vols saber quin és de manera ràpida, pots entrar en aquesta web on posant la data de naixement, lloc i hora, podràs descobrir-ho!

Què diu de tu el teu ascendent?

 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: