​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 10 d'agost de 2019 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.

Aquí tens un nou volum de curiositats que trobem a la redacció d'Adolescents.cat:



 


Versió sense playbuzz

Basant-se en els ritmes i les lletres de les cançons, diversos experts d'Spotify van elaborar una llista amb els temes més tristos de la història. El rànquing l'encapçala The First Time Ever I Saw Your Face, de Roberta Flack.

Els pits creixen i es desenvolupen fins als 18 anys aproximadament, tot i que poden variar de forma i mida més endavant, sobretot a causa de la lactància.

Els lectors del prestigiós diari britànic The Guardian han escollit aquest 2019 els millors salts d'aigua del món. El més bonic de tots el tenim molt a prop: es tracta del salt Cua de cavall, situat al Parc Nacional d'Ordesa i Monte Perdido.

Diuen que els cabells del cap creixen uns 0,35 mil·límetres cada dia. Ara bé, no tots els nostres pèls corporals augmenten al mateix ritme. Els de les cuixes creixen 0,29 mm/ per dia, els de les axil·les 0,36 mm/dia i els del pubis 0,40 mm/dia!

La lletra E és la que més es repeteix en el nostre idioma. És la més utilitzada i forma part de la majoria de paraules del català.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: