Critiquen aquesta famosa per la seva cel·lulitis i els respon amb aquest genial comentari

per Redacció, el 7 d'agost de 2019 a les 10:05
Fa uns dies diversos mitjans publicaven imatges de Camila Cabello i Shawn Mendes passant el dia junts a la platja. Fins aquí res estrany. El problema va arribar hores més tard, quan les xarxes es van omplir de crítiques a la cantant. El motiu? El seu aspecte físic.

"Tapa't la cel·lulitis" o "Tens les cames massa grans per portar aquest banyador" són alguns dels comentaris que es van publicar alguns usuaris.

 
Camila Cabello, lluny de no dir res, va decidir respondre amb un contundent i aplaudit missatge. Aquest: "Sincerament, el primer que vaig sentir va ser una inseguretat brutal a l'imaginar l'aspecte que tindria en aquestes fotos. Però després em vaig adonar de la realitat... Per descomptat que hi ha fotografies en les quals surto malament perquè el meu cos no està fet de pedra. De fet, no és tot múscul [...] Estic escrivint això per a noies com la meva germana petita, que està creixent en una societat digital. Elles veuen constantment imatges retocades i editades i pensen que són reals. Tothom s'ha acostumat a veure cossos perfectes, pells perfectes i pensen que és com cal ser. I no és veritat. És tot fals. I la falsedat s'està convertint en la nova realitat!

Tenim una percepció completament irreal de com és el cos d'una dona. Noies, la cel·lulitis és normal. El greix és normal. Jo no penso creure'm totes aquestes porqueries que tracten de vendre'ns. Ja no. I espero que vosaltres tampoc".  Ole ella!

 
Arxivat a:
FAMOSOS, Camila Cabello
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: