4 novetats que arribaran a WhatsApp d'aquí poc (i una molt esperada)

per Redacció, el 11 d'agost de 2019 a les 06:00
WhatsApp està preparant novetats per aquest setembre. Algunes ja les havia anunciat mesos enrere i altres s'han conegut fa pocs dies. Us deixem amb els canvis més destacats que hi haurà d'aquí a unes setmanes:



 


Versió sense playbuzz

Emoticones
WhatsApp inclourà noves emoticones i algunes d'elles molt reclamades pels usuaris. Per exemple, afegirà símbols de parelles homosexuals i també de persones genderqueer, entre altres.

Multiplataforma
Una altra novetat és la funció multiplataforma, la qual permetrà als usuaris utilitzar un mateix número de WhatsApp des de diversos dispositius: mòbil, ordinador, tauleta, etc.

Canvi de nom
Facebook planeja incloure el seu nom en les marques de les xarxes socials d'Instagram i WhatsApp, que són propietat seva des dels anys 2016 i 2012 respectivament, amb la finalitat de visibilitzar la seva presència i el control que té l'empresa sobre aquestes plataformes digitals. L'empresa de Mark Zuckerberg té previst que les aplicacions passin a anomenar-se "Instagram de Facebook" i "WhatsApp de Facebook".

Empremta dactilar
Es preveu que al setembre WhatsApp posi en funcionament el bloqueig per empremta dactilar. Aquesta funció permetrà verificar la identitat de l'usuari quan vulgui accedir a l'app i evitarà, per tant, que les persones que no siguin propietàries del compte llegeixin les converses sense permís o enviïn continguts.

[intex2]
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: