Miley Cyrus i Liam Hemsworth se separen

per Redacció, el 11 d'agost de 2019 a les 19:46
Miley Cyrus i Liam Hemsworth han posat fi a la seva relació vuit mesos després d'haver-se casat. Així ho ha anunciat un representant de la cantant a la revista People.

Segons ha declarat, tots dos han decidit que el millor és que cadascú faci el seu camí "i se centri en la seva carrera".


La notícia arriba poques hores després que s'hagin fet públiques unes imatges de Miley Cyrus fent-se un petó amb la bloguera Kaitlynn Carter, qui també s'ha divorciat fa poques setmanes.
  La relació de Miley Cyrus i Liam Hemsworth va començar fa més de deu anys, durant el rodatge de la pel·lícula La última canción. El 2015, després d'haver-se separat durant un temps, van donar-se una altra oportunitat i finals de 2018 van casar-se en una cerimònia íntima.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: