Simone Biles, la primera gimnasta de la història que aconsegueix realitzar aquest impressionant exercici

per Redacció, el 12 d'agost de 2019 a les 10:35
Simone Biles ha tornat a fer història. La jove, de 22 anys, s'ha convertit aquest cap de setmana en la primera gimnasta del món en realitzar un doble-tiple, és a dir, dos salts mortals amb tres rotacions.

En aquests vídeos podeu veure l'increïble exercici executat per l'esportista:


 



La medallista olímpica i campiona del món ha completat el moviment en el Campionat de Gimnàstica dels Estats Units celebrat aquest cap de setmana a Kansas. "Mai has de conformar-te només perquè ja estiguis guanyant. Sempre pots donar més de tu mateixa", ha dit Simon Biles després de realitzar l'exercici. Olé ella!
Arxivat a:
ESPORT, Simone Biles
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: