Miley Cyrus trenca el silenci després de la ruptura amb Liam Hemsworth amb aquest polèmic missatge

per Redacció, el 12 d'agost de 2019 a les 12:25
Aquest diumenge un dels representants de Miley Cyrus confirmava que ella i Liam Hemsworth havien posat fi a la seva relació. La notícia arribava poc després que s'haguessin fet públiques unes imatges de Miley Cyrus fent-se un petó amb la bloguera Kaitlynn Carter, qui també es va divorciar fa poques setmanes.

Doncs bé, pel que sembla l'exparella de Kaitlynn Carter, Brody Jenner, no s'ha pres gens bé que la jove estigui passant les vacances amb Miley Cyrus. I és que ahir va deixar aquest comentari en una de les imatges que la cantant i la bloguer van publicar juntes: "Estigueu atents, d'aquí poc es publicaran unes fotos meves i del Liam Hemsworth agafant-nos les mans a la platja".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Things have escalated. #CommentsByCelebs

Una publicación compartida de Comments By Celebs (@commentsbycelebs) el

El missatge no va agradar gens a Miley Cyrus, la qual va decidir respondre amb aquest polèmic comentari: "Vés-te'n a fer la migdiada a la teva furgoneta i relaxa't. #HotGirlSummer".

A més a més, la cantant també va publicar un post en el seu Instagram on deixa clar que està vivint una època de canvis. Això és el que va escriure: "No lluitis contra l'evolució perquè mai guanyaràs. La muntanya on estic ara, la qual abans es trobava sota l'aigua, és una prova que el canvi és inevitable". Esperem que aquesta nova etapa li vagi molt bé. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

Una publicación compartida de Kaitlynn Carter (@kaitlynn) el

Arxivat a:
FAMOSOS, Miley Cyrus
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: