Aquest és el verdader significat d'algunes de les emoticones més populars

per Redacció, el 15 d'agost de 2019 a les 10:00
El desenvolupador de software Jeremy Burge es va proposar descobrir quin era l'origen i significat de les emoticones que més utilitzem. La seva recerca va acabar donant com a resultat l'Emojipedia, una espècie de diccionari on s'explica què representa cada un d'aquests símbols. A la BBC han recollit alguns dels significats més curiosos: us els expliquem.



 


Els tres micos
Les emoticones dels tres micos tenen el seu origen en el proverbi japonès que diu: "No veure el mal, no sentir el mal, no parlar el mal". De fet, al santuari de Toshogu, prop de Tokio, hi ha una escultura que representa aquests tres primats.

El llibre
Pot semblar un simple llibre, però és un homenatge a la campanya de publicitat Think Different que Apple va llançar a principis del 2000. De fet, en el text, s'hi pot llegir un fragment del missatge publicitari: «Això va per als bojos. Els inadaptats. Els rebels. Els problemàtics. Els ganxos rodons en forats quadrats. Pel que veuen les coses de forma diferent. Pels que no els agraden les regles i pels que no representen l'statu quo».

La caca
Segons l'Emojipedia, aquesta emoticona no representa una caca, sinó un gelat de xocolata.

Cara de son
Tot i que aquesta emoticona sembla expressar tristesa o que alguna cosa no ha sortit bé, en realitat representa una persona adormida. La gota, com us podeu imaginar, és el típic moc o baba que ens sol caure quan descansem. 

La cara que treu fum pel nas
No, aquesta emoticona no significa ira o cabreig, sinó triomf i esforç.

La cara amb morritos
Segurament heu utilitzat aquesta cara per simbolitzar un petó. El seu significat, però, és el d'una persona xiulant.

Arxivat a:
RÀNQUINGS, emoticones
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: