Així és l'adolescent que s'ha construït la seva pròpia casa amb menys de 2.000 euros!

per Redacció, el 19 d'agost de 2019 a les 13:11
Instagram ha fet que la tendència tiny house no parés de créixer. Com segurament ja heu deduït pel seu nom, es tracta d'un moviment que defensa viure en cases petites i sostenibles. La majoria d'elles no solen fer més de 40 metres quadrats i estan fabricades amb materials reciclats.

Una de les cares més conegudes d'aquest moviment és la de Luke Thill, un adolescent que amb només 13 anys es va construir la seva pròpia tiny house. Tot i que ja fa 2 anys que la va acabar, el seu cas continua sent protagonista a diversos mitjans de comunicació.


I és que aquest jove va aconseguir fabricar-se una casa amb només 1.400 euros. I com ho va fer? Doncs mirant tutorials a Youtube sobre com construir, pas a pas, una tiny house. El noi reconeix que va necessitar l'ajuda d'un veí per fer la instal·lació elèctrica, però que la base de la casa la va fabricar ell sol. 

L'habitatge, de només 9 metres quadrats, té un menjador, una cuina i un dormitori. En un principi hi volia fer un lavabo, però per qüestions d'espai i de temps va decidir que no en tingués. La veritat és que el resultat és bastant espectacular.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: