7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 19 d'agost de 2019 a les 14:18
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noi, 17 anys
Ets guapíssima, tu no ho saps però ho ets. Vas al meu institut (VG), ets rossa, tens 17 anys i el teu nom comença per M. No sé si estic enamorat però m'agrades i molt. Tinc moltes ganes de fer-te un petó però crec que segueixes pillada d'un altre tio... Sé que llegeixes adolesents.cat, així que si us plau, si et sents identificada, obra'm.

Noia, 16 anys
Ets de Granollers. Ens vam conèixer per uns amics que tenim en comú. Des del primer dia que vam parlar em sembles molt interessant. Ara penso cada dia en tu però crec que tens nòvia. M'encanta quan em fas enfadar i quan em dius coses boniques després. Portes ulleres i ets molt molt alt, moreno. Jo sóc rossa amb ulls verds. Sempre em mires els ulls i em dius: no sé si els tens marrons o verds i t'apropes tant que més d'algun dia m'he quedat amb les ganes. Espero que et sentis identificat. Ens veiem d'aquí a unes hores
.
Noia, 16 anys
Vaig anar a la platja del Prat un diumenge, anaves amb un banyador de color groc i portaves una cadena al coll. Vas fer una tombarella amb una pilota vermella i no podia parar de mirar-te. Sóc la que estava darrere teu amb banyador vermell i blanc. Si veus aquest missatge, escriu als comentaris.

Noia, 15 anys
Fem rem els dos, tu ets del Vent d'Estrop Cambrils. Sempre que estàs amb el teu grup, jo vinc amb vosaltres, remes al fons de la barca, per la tercera o quarta bancada a categoria Cadet. M'agradaria parlar-me més amb tu. M'agrades.

Noi, 15 anys
Et vaig veure per primera vegada a sisè, a l'excursió al circuit de Catalunya però no vam parlar ni res, només em vas agradar de vista. Va ser casualitat i vam acabar a la mateixa classe de primer d'ESO i encara continuem junts. Primer no parlàvem gaire, després m'odiaves i al final ens vam fer amics. Et vaig fer costat quan tenies problemes amb el nòvio i també quan vau trencar. M'agrades des de primer, la teva personalitat segura de tu mateixa i reservada amb els altres em torna boig, estic molt enamorat de tu.

Noia, 15 anys
Actualment tinc nòvio, però no et puc oblidar. Trobo a faltar les teves carícies, la teva mirada, el teu somriure... Ets més gran que jo i toques en un grup de música. Ens tornem a tirar indirectes pel Whats i cada vegada la necessitat de tenir-te va a més. Simplement dir-te que deixaria al meu nòvio per poder tornar a estar amb tu.

Noi, 18 anys
La teva mirada brillant, el teu somriure perfecte, el teu nas bufó i el teu pentinat... M'agrada tot. Allà a la hoy voy de Granollers hem creuat mirades. Vam parlar dos dies per insta, però crec que tens nòvio. Només dir-te que no surts del meu cap. Ets única.



 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: