Segons un estudi, la gent que fa això lliga més

per Redacció, el 20 d'agost de 2019 a les 15:21
Les noves tecnologies han canviat la nostra manera de comunicar-nos. És per això que l'Institut
Kinsey, de la Universitat d'Indiana (als EUA), va decidir dur a terme un estudi sobre les relacions personals a través dels mòbils.



En concret van centrar la investigació en les emoticones i el seu paper a l'hora d'establir vincles amb algú.

Després de realitzar més de 5.000 enquestes, els autors de l'estudi van concloure que l'ús de les emoticones sol tenir un impacte majoritàriament positiu en les relacions personals.

De fet, una de les conclusions més comentades de la investigació és que les persones que utilitzen emoticones lliguen més que aquelles que no ho fan o que ho fan poc. Això es podria deure al fet que les emoticones "transmeten informació afectiva" d'una manera més directe que les paraules. Per tant, indiquen interès en l'altre i simpatia.

I quines són les emoticones més utilitzades a l'hora de lligar? Doncs segons una altra enquesta duta a terme el 2018, la cara que llança un petó en forma de cor i el somriure amb galtes vermelles, són les dues que més es fan servir. 



Resultado de imagen de flirt gif
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: