​5 secrets de les models de Victoria's Secret explicats per una extreballadora de la marca

per Redacció, el 20 d'agost de 2019 a les 19:47
Durant anys, les models de Victoria's Secret han marcat l'estereotip de bellesa a través de les seves desfilades i sessions de fotos seguides per milions de persones a tot el món. Però què s'amaga realment darrere aquesta imatge que busca la "perfecció" dels seus cossos —com si existís només un cos perfecte—.



Cansada de guardar el secret i després d'haver estat acomiadada, una extreballadora de la marca aprofitava l'any 2016 per ventilar alguns dels "trucs" que fa servir Victoria's Secret a l'hora de promocionar i donar visibilitat a les seves models.

Sense revelar el seu nom real va aprofitar una entrevista per explicar com es treballava internament després d'haver format part del departament de retoc de la marca. Una informació que fins ara no ha estat negada ni confirmada públicament per la firma de roba interior més famosa del món.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: