Estan junts aquests dos famosos?

per Adolescents.cat, el 21 d'agost de 2019 a les 09:49
Estan junts Tom Felton i Emma Watson? Aquesta és la pregunta més repetida durant les últimes hores a la xarxa social. Els rumors d'una possible relació han sorgit arran de diverses imatges compartides pels actors a Instagram.



En concret la fotografia més comentada és la que ha publicat Tom Felton: una instantània feta a Sud-àfrica on se'l pot veure ensenyant a tocar la guitarra a Emma Watson, que està asseguda al sofà en pijama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Women do it better 📷EW

Una publicación compartida de Tom Felton (@t22felton) el

 
 

Quick learner x

Una publicación compartida de Tom Felton (@t22felton) el

Com era d'imaginar, la imatge s'ha omplert de milers de comentaris que demanen els actors que confirmin si estan junts o no. De moment cap dels dos s'ha pronunciat sobre el tema, així que a hores d'ara tot són especulacions.

Tom Felton i Emma Watson es van conèixer durant el rodatge de la saga de Harry Potter, on interpretaven Draco Malfoy i Hermione Granger. Des de llavors que són amics, encara que Emma Watson va confessar que durant una època va estar enamorada de l'actor.


 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: