Les sorprenents confessions de Harry Styles que no estan agradant a molta gent

per Redacció, el 29 d'agost de 2019 a les 13:19

Només té 25 anys, però Harry Styles és un dels artistes amb més èxit a nivell mundial. Després de la dissolució del grup que el va fer saltar a la fama, One Directon,
el cantant va saber fer-se un lloc en la indústria musical i actualment les seves cançons, com Sign of the Times, compten amb milions de reproduccions.


Segons explica en una entrevista a la prestigiosa revista Rolling Stone, els canvis que ha patit durant la seva carrera l'han portat a viure diferents etapes i en moltes d'elles ha experimentat amb les drogues. Unes confessions que no ha agradat gens a alguns dels seus fans.

Styles explica que durant la gravació del seu àlbum en solitari, va consumir substàncies estupefaents, com ara bolets al·lucinògens. "Estava dret, després d'haver-me pres bolets i em vaig mossegar molt fort la llengua. Al final vaig acabar cantant amb la boca plena de sang", afirma en l'entrevista.


A banda de les seves experiències amb les drogues, el cantant també parla sobre One Direction. De fet, no tanca la porta a un possible retorn del grup: "Si arribés un dia en què a tots ens vingués de gust fer-ho, no veig perquè no ho podríem provar", ha assegurat.
Arxivat a:
ACTUALITAT, Harry Styles
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: