Adolescents iCat es converteix en un programa diari a Catalunya Ràdio

per Redacció, el 29 d'agost de 2019 a les 17:06


Adolescents iCat torna...cada dia de la setmana.
Després de sumar més dos milions de reproduccions a Youtube en la primera temporada, el programa conduït per Roger Carandell tindrà un espai diari a iCat i també a Catalunya Ràdio.


A partir d'aquest setembre, doncs, Adolescents iCat s'emetrà de dilluns a divendres a les 22.00 a través del seu canal de Youtube i d'iCat i també es podrà escoltar a les dotze de la nit a Catalunya Ràdio.
 

Aquesta, però, no és l'única novetat. El programa s'enregistrarà des d'un nou estudi equipat amb quatre càmeres i dissenyat per acollir públic: per tant, ens podreu venir a veure!

A més a més, també hi haurà incorporacions: el Bru Esteve, el Miquel Castany i la Marta Montaner se sumen al programa, que continuarà comptant amb el Roger Carandell, la Juliana Canet, el Joan Grivé, el Pol Gise i el Long Li Xue.

Com en la temporada anterior, es tractaran temes d'interès juvenil i s'entrevistaran personatges coneguts. Tot plegat amb un format que va més enllà de l'entrevista tradicional i on es proposaran proves i reptes a la persona convidada.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: