​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 7 de setembre de 2019 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.

Aquí tens un nou volum de curiositats que trobem a la redacció d'Adolescents.cat:



 




Versió sense playbuzz

Quan sentim vergonya, el nostre sistema simpàtic s'activa: s'allibera adrenalina, la respiració s'accelera i els vasos sanguinis es dilaten. És per aquest motiu que les galtes se'ns posen vermelles –per la dilatació dels capil·lars sanguinis del rostre-.

La paraula "ok" pot semblar relativament nova, però prové de la Guerra de Secessió. Quan les tropes de soldats tornaven als seus punts de trobada, s'escrivia en una pissarra "0 killed" (0 morts). L'expressió es va abreviar i va passar a ser OK. És per això que actualment s'utilitza per indicar que tot està bé.

A dia d'avui hi ha concursos de pràcticament tot, també de gelats. Segons una competició celebrada aquest 2019, la millor gelateria del territori és Can Soler, situada a Badalona.

Els escarabats són dels animals més forts del món. El 2007, un investigador de la universitat Queen Mary de Londres va descobrir que aquests insectes són capaços d'aixecar 1.000 vegades el seu propi pes!

A Blythe, Califòrnia, la llei recull que un ciutadà només es pot vestir amb les botes de cowboy tradicional si té, com a mínim, dues vaques.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: