Vols viure gratis el 10è aniversari del Mallorca Island Festival? Això t'interessa!

per Redacció, el 3 de setembre de 2019 a les 19:33
Segon de Batxillerat és un curs dur, sí... però quan acaba tens recompensa: el viatge de final de curs, sobretot si vas amb tota la teva classe al Mallorca Island Festival (MIF)!

Al MIF podràs gaudir d'una setmana al ressort més gran d'Europa amb tots els teus amics: platja, festes a la piscina, en un catamarà, en un parc aquàtic...i tot això amb la millor música i els DJ's del moment!
 

A més a més, també podràs participar en tornejos de volei platja, partides de paintball, jugar a pàdel, anar als karts i conèixer els teus ifluencers preferits. I el millor és que ja està tot organitzat, així que no t'hauràs de preocupar de res!

Ah, i si et toca anar-hi aquest any, estàs de sort perquè el MIF celebra el seu 10è aniversari i ja han avisat que hi haurà moltes sorpreses. Pots seguir-los a Instagram per ser el primer a conèixer totes les novetats.

 Què, vols ser una de les 8.000 persones que van cada any al MIF, el festival de final de Batxillerat més gran d'Europa? Omple aquest formulari i podràs guanyar una plaça per 2 persones al MIF! Des del mateix festival es posaran en contacte amb tu si has estat la persona guanyadora. Molta sort i molta festa!




 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: