La música et pot ajudar en totes aquestes coses i segurament no ho sabies

per Redacció, el 7 de setembre de 2019 a les 06:00
Escoltar música no només ens aporta benestar, sinó que té altres beneficis per a la nostra salut mental i física. Avui n'hem volgut recollir alguns que pensem que us agradarà saber:



 


Versió sense playbuzz


Redueix l'ansietat: diversos estudis han demostrat que escoltar música ajuda a disminuir els nivells de cortisol, una hormona relacionada amb l'estrès. 

Ajuda a reduir el dolor: la teràpia musical estimula l'alliberació d'endorfines, substàncies que actuen com a analgèsics naturals.

Ajuda a frenar l'envelliment cerebral: un estudi publicat a la revista Frontiers in Human Neuroscience va descobrir que tocar un instrument musical o realitzar activitats vinculades a la música ajuda a reduir els efectes del deteriorament mental relacionats amb l'envelliment.

Potencia la memòria: quan escoltem música, activem diverses zones del nostre cervell, fet que ens ajuda a processar i a retenir millor la informació.

Ajuda a combatre el mal de cap: quan gaudim de les cançons que ens agraden, augmenten elsnivels de dopamina, una substància que ens ajuda a relaxar-nos i que pot disminuir el dolor de les migranyes o les cefalees.

Arxivat a:
RÀNQUINGS, música
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: