Aquesta famosa actriu confessa que l'han discriminat per aquest polèmic motiu

per Redacció, el 4 de setembre de 2019 a les 09:57
La sexualitat mai hauria de ser un impediment a l'hora de trobar feina, però malauradament encara hi continua havent discriminacions. Així ho ha denunciat l'actriu Kristen Stewart en una entrevista a Harper's Bazaar .

L'artista ha assegurat que li van aconsellar ocultar la seva sexualitat si volia aconseguir papers importants. "M'han arribat a dir que no passegés en públic agafada de la mà de la meva nòvia si volia sortir en una pel·lícula de Marvel", explica l'actriu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kristen at the premiere of her movie Seberg at the Venice Film Festival😍😍😍 #kristenstewart

Una publicación compartida de Kristen Stewart (@kristenstewart__) el

I és que, segons ella, encara hi ha molta gent amb una "mentalitat antiquada" a qui no li agrada que la societat canviï i evolucioni.

En l'entreviste, Kristen Stewart també confessa que no li agraden les etiquetes, ja que cada dia "se sent una persona diferent". "Crec que cada cop ens anem tornant més ambigus i m'encanta", conclou. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: