5 adolescents ens expliquen com va ser el seu primer petó [VOL. 2]

per Redacció, el 5 de setembre de 2019 a les 11:33
El primer petó és un moment que no s'oblida. Així ens ho heu dit vosaltres en les respostes que ens heu enviat. Recollim algunes de les vostres experiències:



 





Versió sense playbuzz

Va ser amb el meu actual millor amic. En aquell moment ell m'agradava. Estàvem al poble on estiuegem i vam anar a fer un volt. Era de nit i gairebé no hi havia llum, quan es va llançar em va fer tanta impressió que als dos segons vaig apartar la cara. Tot i això ho recordo amb molt carinyo.

Cap dels dos ens havíem liat mai. Estàvem molt nerviosos tant ell com jo, però suposo que el fet de que era la primera vegada dels dos, ens tranquil·litzava una mica, ja que no podíem ser jutjats. Jo ja no m'esperava un petó de pel·lícula així que mirant-m'ho d'aquesta manera, no va estar tan malament. No va durar gaire la veritat, però va ser bonic. Òbviament, la segona vegada, la tercera, i totes les que venen després són millors però és un bonic record.

Vam anar juntes de colònies a l'estiu amb l'esplai i vam estar tontejant bastant (típiques converses de tenda i coses de campas). Quan vam arribar a la ciutat vam anar juntes a un concert. Jo estava cagada, i ella com que ja tenia molta experiència i veient que estava nerviosa, em va apartar de la festa i vam anar al carrer del costat. Estàvem recolzades a un portal i se'm va llançar. I allà és on va començar la meva vida bisexual amorosa jajaja.



Eren festes del poble del costat del meu. Va ser amb un noi amb el que portava temps fent miradetes. Estàvem al "frontón" tots asseguts en rotllana. Es va asseure al meu costat i em va dir que m'havia de portar a un lloc. Vam estar caminant uns minuts fins que vam anar a parar a un camí que sortia del poble. Vam anar entre uns arbres que hi havia fins que vam arribar a una esplanada molt gran. Ens vam asseure a terra i em va començar a menjar la boca. Primer va ser molt suau però la cosa es va anar posant més intensa. Va estar molt guai la veritat.

Jo jugo a tenis i quan acabem guardem les pilotes a un traster. Un dia vaig baixar amb un amic amb qui durant l'entreno ens havíem estat fent miradetes. Quan ja les vam deixar, es va girar, em va mirar i sense dir res ens vam apropar a poc a poc i allà va sorgir tot. La veritat és que no ho oblidaré. Em va agradar molt.

 
Arxivat a:
OCI, petó
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: