7 canvis que tindrà el teu cos durant les diferents edats de la vida

per Adolescents.cat, el 9 de setembre de 2019 a les 09:20
Al llarg de la vida el cos experimenta molts canvis. Per ajudar-lo a fer aquests canvis amb èxit i salut és molt important l'alimentació. No es tracta únicament de seguir hàbits saludables i evitar els aliments ultra-processats, sinó també d'adaptar la nostra alimentació a l'època que estem vivint i a l'estil de vida de cada moment.



El diari digital Huffington Post va parlar amb la nutricionista experta Alex Johnstone, qui explica els diferents canvis relacionats amb l'alimentació que anirem experimentant al llarg de les diferents etapes vitals:

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: