Millie Bobby Brown prepara una pel·lícula nova amb algú molt especial per ella

per Adolescents.cat, el 12 de setembre de 2019 a les 11:05
Millie Bobby Brown ja és mundialment coneguda gràcies al seu paper a la sèrie de Netflix, Stranger Things. A tots i totes nosaltres ens encanta, però a la indústria cinematogràfica també. És per això que Netflix ha anunciat que està preparant el rodatge d’una pel·lícula que protagonitzarà l’actriu juntament amb la seva germana gran, Paige Brown. Però a més, també seran les productores i escriptores!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vanity fair italy was reallyyyyy cool so thank u 🖤

Una publicación compartida de mills (@milliebobbybrown) el


“Estem molt agraïdes a Netflix per la confiança que ha tingut en nosaltres i en aquesta preciosa història, que portem anys escrivint i desenvolupant”, asseguraven les dues germanes Brown.

Lisa Nishimura, vicepresidenta de cine independent i documentals de Netflix, va assegurar que la Millie “té un talent creatiu extraordinari. Hem tingut la sort de tenir-la a la nostra família des del principi de la seva carrera. És una verdadera emoció veure la Millie portant la seva visió pròpia a la pantalla, ara com escriptora i productora, juntament amb la seva germana en aquesta meravellosa pel·lícula”.

Netflix ha avançat que la pel·lícula, que es titularà “A Time Lost”, narrarà l’enfrontament entre dues famílies de la regió de Long Island (Nova York), en el que una discussió arribarà a un punt crític quan una de les dues filles adolescents és diagnosticada de càncer.

Si encara no la coneixíeu, aquesta és Paige Brown, la germana de la Millie:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hb kid - thanks for another incredible year of being my sister. I love you🐢 @milliebobbybrown

Una publicación compartida de Paige Brown (@iampaigebrownx) el



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: