Què és el més buscat en moda als diferents països d'Europa?

per Adolescents.cat, el 12 de setembre de 2019 a les 12:14
Cada any, la plataforma Lyst recopila el més buscat a cada país i ho posa sobre un mapa interactiu molt representatiu. En aquest cas hem mirat quins són els articles de moda més buscats del 2019 als diferents països d’Europa.

És possible que et sorprengui, però la marca més buscada a Espanya és Balenciaga, del dissenyador basc, Cristóbal Balenciaga. Entre els productes més populars hi ha les ulleres de sol de Ray Ban entre les dones i les vambes Balenciaga Triple S entre els homes.


La categoria més buscada són els vestits de festa, i el color que més triomfa és el blanc. Seguit del vermell, el negre i el rosa.

Al mapa interactiu podreu veure les tendències a tot el continent Europeu. A França, per exemple, la marca més buscada és Nike i l’hora preferida per fer compres és el dimecres a les 13h.


El calçat és el més buscat a tot Europa, juntament amb vestits i cinturons de la marca Off White. Les marques que més triomfen són Adidas i Gucci, que van al davant a països com Portugal, Regne Unit i Suïssa. I saps quin és valor mitjà d’una compra de moda online a Itàlia? 247€!

Fes clic aquí per veure el mapa interactiu i investigar-ho per tu mateix/a!

Lyst
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: