7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 14 de setembre de 2019 a les 09:21
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys

M'agrada despistar-me mirant-te a la classe de mates, castellà o anglès. Mai parles a no ser que el mestre et digui de llegir l'enunciat o la resposta d'algun exercici. També a l'hora del pati surto a jugar a bàsquet per veure't de reüll, sempre parles de la noia que t'agrada i he d’aguantar per molt que piqui.

Noia, 15 anys

Estic bojament enamorada de tu. Sé que ara mateix tens nòvia, i jo no hi puc fer res. També sé que tu només em veus com una nena perquè ets més gran que jo, però encara tinc la petita esperança de que poc a poc, tu i jo puguem tenir alguna cosa més que abraçades i petons a la galta. Simplement espero no haver d'esperar massa perquè de veritat vull estar amb tu.

Noi, 14 anys

Anem junts al cau des de petits, jo vaig marxar del cau l’any passat uns mesos però aquest any vaig tornar. Tothom et diu que vaig tornar per tu i tu et penses que és broma, però no. Donaria el que fos perquè les indirectes del teu compte de “fails” fossin per mi.

Noia, 14 anys

La teva manera de ser i d'expressar-te em té súper pillada. Tu faràs 1r de batxillerat i jo 3r d'ESO. Ens hem conegut aquest estiu a uns campaments. M'agrades i et vull veure. Aquests ulls, els teus cabells, aquesta manera tan particular que tens de ser, aquesta generositat que t'envolta...Dubto que llegeixis això, però si ho llegeixes i et sents identificat, ja ho saps.

Noia, 15 anys

Segur que no llegiràs això, ets 5 anys més gran que jo i et conec com a monitora de les meves últimes colònies, però ets increïble i no sé ni com m'he pillat tant de tu. Tens els ulls blaus i ets rossa. No fa falta que diguis res, només que sàpigues que aquelles mirades i abraçades van significar moltíssim per a mi.

Noia, 16 anys

Et coneixo pràcticament de tota la vida, però no ha sigut des de fa poc temps que he començat a tenir sentiments per tu perquè ens estem portant més per les festes. M’encanta com que em tractes i com ets, tot i que sé que no em convé estar amb tu. Sempre intento amagar els meus sentiments i et dono joc i altres vegades faig com que no m’interesses. Tot això ho faig per por i per ràbia perquè intentes omplir el buit que et va deixar la teva ex (per la que encara sents). Crec que només em vols per liar-te amb mi, tot i que hi ha certs detalls que m’han fet sospitar que amb mi seria diferent. Hauries de passar pàgina perquè estàs perdent noves oportunitats. Mai ho sabràs, però no m’importaria estar amb tu si fossis d’una altra manera, et cuidaria com ningú.

Noia, 14 anys

Et vaig conèixer a l'estiu i ets el millor que m’ha passat. Mai havia sentit res tan bonic com amb tu. Em fas sentir d'una manera que mai ningú m’havia fet sentir, el problema és que crec que ets hetero. T'estimo moltíssim i et dius igual que jo haha




 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: