La Rosalía anuncia concert a Barcelona: tots els detalls!

per Redacció, el 16 de setembre de 2019 a les 11:23
Rosalía oferirà dos grans concerts a finals d'any, el 7 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona, i el 10 de desembre al Wizink Center de Madrid. Segons ha confirmat Live Nation a través de Twitter, la cantant de Sant Esteve Sesrovires coronarà la temporada en què s'ha convertit en una de les grans estrelles de la música internacional amb el que serà el primer concert com a protagonista única en un gran recinte de la capital catalana.

L'artista va oferir el seu primer bany de masses a Catalunya durant el Primavera Sound el mes de juny passat en el marc de la gira del seu disc El mal querer. Un dels grans èxits d'aquest any ha estat el videoclip Con altura amb J Balvin, que li ha valgut dos premis MTV. El seu darrer tema, Yo x ti, tu x mi també està triomfant arreu del món, així com la cançó en català Milionària, una de les més reproduïdes a Youtube aquest estiu.


Les entrades per als concerts finals de gira a Barcelona i Madrid sortiran a la venda per al públic general el dia 20 de setembre.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: