Aquesta nova sèrie està arrasant i ja és una de les més ben valorades de l'any

per Redacció, el 16 de setembre de 2019 a les 11:57
Explicar que t'han violat, anar a denunciar-ho a la policia, i que ningú et cregui. Això és el que li va passar a Marie Adler el 2008, una adolescent nord-americana que va ser acusada d'inventar-se que l'havien agredit sexualment.

Ara, 10 anys més tard, la seva història és la protagonista d'una sèrie de Netflix: Creedme. La producció, de 8 episodis, explica el cas real d'aquesta jove i de les inspectores de policia Grace Rasmussen i Karen Duvall, les úniques que es van creure Marie Adler i van posar en marxa una investigació.


La sèrie no només ens permet conèixer la dura història d'aquesta jove, sinó que ens fa reflexionar sobre els obstacles amb què es troben moltes víctimes de violació a l'hora denunciar i la incomprensió a la qual han de fer front.


Creedme, que va ser estrenada fa pocs dies a Netflix, està rebent molt bones crítiques per part del públic i actualment ja és una de les sèries més ben valorades del 2019. Val la pena veure-la.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: