6 motius per estudiar el Grau en Psicologia

per Redacció, el 17 de setembre de 2019 a les 14:47
A hores d'ara segur que ja t'has adonat que no tothom té l'habilitat de saber escoltar als altres, oi que no? Escoltar, sens dubte, és una habilitat, i és de les més valuoses que podem tenir!

Si algun cop has sentit que, dins d'un grup d'amics i amigues, ets la persona a qui sempre tenen en compte a l'hora d'explicar els seus problemes, o si se't dóna bé donar consells i ajudar a les persones, has de saber que ets el perfil ideal per estudiar el Grau en Psicologia!

En aquests estudis podràs posar en pràctica les teves habilitats d'escolta, empatia i discurs i utilitzar-les després de manera professional per poder intervenir en el benestar de les persones. Perquè, siguem sincers, no trobes que és fascinant la complexitat del comportament humà?



Doncs si aquest curs vols estudiar Psicologia, has de saber que encara hi ets a temps! La Universitat de Vic (UVic) et dóna la possibilitat de fer la preinscripció aquesta setmana: els dies 19 i 20 de setembre. Pots preinscriure't en aquesta web on també podràs consultar l'assignació de places a partir del dia 26 d'aquest mes. De totes maneres, la Universitat de Vic t'avisarà per telèfon, per tant no et preocupis, estaràs ben informat en tot moment.

I per què fer el Grau en Psicologia a la UVic? Et donem alguns motius: 

 



Arxivat a:
EDUCACIÓ, universitat, UVic
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: