Segons els experts hi ha una postura ideal per anar al lavabo i és aquesta

per Redacció, el 21 de setembre de 2019 a les 06:00
Ens passem gran part de la nostra vida al lavabo. En concret, cada cop que hi anem, ens asseiem a la tassa del vàter almenys un minut. Tenint en compte això, no és d'estranyar que s'hagin fet estudis sobre com influeix aquesta activitat en la salut.

I a quina conclusió han arribat aquestes investigacions? Doncs que la postura que adoptem a l'hora de fer les nostres necessitats pot tenir conseqüències negatives.

D'acord amb els científics, la típica posició que utilitzem per anar al lavabo –asseguts i amb els peus tocant a terra- ha estat vinculada a problemes d'hemorroides, restrenyiments i mals d'esquena, entre altres.

És per això que els experts recomanen adoptar una postura diferent, segons informa la BBC. Aconsellen fer servir la posició que podeu veure en la imatge de més avall: col·locar els peus damunt un tamboret o suport similar per tal d'alçar els genolls.

 


Pot semblar un detall sense importància, però aquesta posició ajuda a relaxar els intestins i a facilitar que anem de ventre. De fet, les persones que opten per utilitzar aquesta postura només s'estan al vàter una mitjana de 51 segons!
Arxivat a:
ACTUALITAT, lavabo
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: