7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 22 de setembre de 2019 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys
Aquest any farà 3 anys que estic pillada de tu. Ens vam conèixer a l'ESO i no parlàvem gaire, ja que no ens va tocar a la mateixa classe però l'any passat vam tornar a canviar i ens va tocar junts. Des de llavors he notat mirades entre tu i jo però sé que estaves pillat d'una altra noia. Espero que algun dia passi alguna cosa entre tots dos. PD: Tens els ulls marrons i els cabells castanys. M'encanta la teva mirada i com ets.

Noi, 15 anys
Vam coincidir a Irlanda aquest estiu i em vas agradar des del primer moment. Tens els cabells castany fosc i els ulls blaus grisos. No em vaig atrevir a dir que m'encantaves perquè li agradaves a la majoria dels nois d'allà i no tenia cap possibilitat de tenir res amb tu, però tot i això ens vam fer bastant. Si saps qui sóc obra'm i en parlem.

Noi, 17 anys
Tot i que som de diferents instis hem anat tot l'estiu amb el mateix grup d'amics i encara que no t'ho he dit mai sempre t'he trobat molt atractiu. Tu saps que a mi m'agraden els nois però pel que sé, em sembla que a tu no, tot i que a vegades quan ens quedem sols ets molt carinyós amb mi i per això sempre he tingut el dubte de com reaccionaries si algun dia em llencés. No ho he fet mai, però, perquè tinc por de fer el ridícul. Si saps qui sóc, diguem alguna cosa.

Noia, 16 anys
Era el 25 d'agost. Estàvem al vol de tornada de Milan cap a Barcelona, tu portaves la samarreta granate d'Oques Grasses i anaves amb la teva família (crec). Ens vam fer mirades durant tot el vol i al baixar em vas cridar molt l'atenció. M'agradaria parlar amb tu.

Noi, 16 anys
El segon divendres de festes d'Horta estava al Pans&Company amb cinc amigues i tu vas anar-hi a sopar amb 5 amigues teves. Et vas posar a la cua i jo des de la taula no et vaig parar de mirar. Ets un noi molt guapo. No crec que ho llegeixis, però si és així m'agradaria saber més de tu.

Noi, 16 anys
Ens veiem cada divendres al pavelló de Torredembarra, tu a rítmica i jo a bàsquet. Ets castanya, amb els ulls marrons i portes bràquets. Jo sóc alt i prim amb els cabells arrissats. Vaig parlar amb una amiga teva sobre aquest tema. Si saps qui sóc obra'm.

Noia, 16 anys
Dubto que llegeixis això, però des d'aquell dia en aquella festa major no et puc treure del meu cap. Anaves amb una camisa blanca amb ratlles negres horitzontals. Tenim amics en comú i quan ens van presentar em vaig passar l'estona mirant-te. Ets de Mataró com jo i ens hem tornat a veure a alguna festa. Fa poc et vaig contestar una història i et vas pensar que estava boja perquè eren les 5 de la matinada jajaja.



 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: