La decisió sobre Eurovisió i OT que està creant molta polèmica: tu què en penses?

per Redacció, el 19 de setembre de 2019 a les 10:03
El pròxim artista que representí Espanya a Eurovisió no serà cap concursant d'Operación Triunfo. Així ho ha decidit Televisió Espanyola, que ha optat per desvincular la nova edició d'OT del famós concurs europeu.

Així doncs, ara qui triarà el representant que va a Eurovisió? Doncs serà la mateixa cadena de televisió. És a dir, els ciutadans no podrem participar ni votar, sinó que seran els responsables de TVE qui escullin el candidat o candidata.


La decisió no ha agradat gaire els usuaris, que reclamen que el cantant s'esculli a través de votacions populars. Sigui com sigui, la gent ja ha començat a proposar els seus candidats a través de les xarxes socials, per veure si TVE els fa cas. Els noms més repetits? Rosalía, Lola Índigo i Ruth Lorenzo. A vosaltres qui us agradaria que hi anés?
Arxivat a:
ACTUALITAT, Eurovisió
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: