8 coses que no sabies sobre els granets

per Adolescents.cat, el 24 de setembre de 2019 a les 10:47
Està clar que no ens morirem de l'acné, però és un problema molt molest que preocupa a molts nois i noies durant l'adolescència. 



No hi ha miracles, però és important que visitis el dermatòleg perquè et faci un tractament específic per a tu i que siguis constant a l'hora de seguir-lo.

També evita segons quines recomanacions que trobis per internet. De fet, molts experts alerten del perill d'un tractament que recomanen algunes influencers com María Pombo i Paula Gonu i que no es pot utilitzar sense recepta mèdica ja que conté antibiòtic. Sobretot no ho segueixis!

 
 

 
Arxivat a:
SALUT, grans, acné, coses, salut
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: