9 curiositats sobre la millor futbolista del món

per Adolescents.cat, el 3 de desembre de 2019 a les 09:06
Ahir a la nit es va celebrar la gala de la Pilota d'Or a París. Com no podia ser d'una altra manera, Leo Messi es va endur la Pilota d'Or per sisena vegada, però també se la va endur la nord-americana Megan Rapinoe. La reconeguda futbolista juga com a centrecampista i extrem del Reign FC, un equip femení de Tacoma, Washington.



Al llarg d'aquest any, Megan Rapinoe també ha sigut portada de revistes i diaris gràcies als seus reivindicatius missatges. Fa uns mesos també va ser escollida com a millor jugadora del món per la FIFA.

Aquí tens una llista de 9 curiositats per a saber més de la la famosa futbolista. Quina t'ha agradat més?

 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: