Hem conegut l'adolescent català que ha posat veu al Simba del Rey León (hem flipat!)

per Redacció, el 25 de setembre de 2019 a les 07:48
Si aquest estiu vau anar a veure la nova pel·lícula del Rey León, segurament us vau passar dies escoltant la seva banda sonora. I és que té unes cançons brutals! Doncs avui, a Adolescents iCat, hem pogut conèixer l'adolescent que posar veu al Simba i també a alguns dels temes musicals de la pel·lícula en versió espanyola: el Tomàs Roca!

Amb només 15 anys, aquest jove ja té clar que es vol dedicar professionalment al món de la música i, de fet, ja està treballant en el seu primer àlbum. "De gran m'agradaria poder actuar un dia al Palau Sant Jordi", explica.


La veritat és que talent no li falta i així ho demostra cantant-nos algunes de les seves cançons preferides i també un trosset del tema Voy a ser el Rey León. Podeu veure-ho en el vídeo de més avall. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: