7 canvis que notaràs amb la tardor

per Adolescents.cat, el 25 de setembre de 2019 a les 09:46
​Encara que a vegades no en siguem conscients, els canvis a l’Univers i a la Terra ens afecten molt. És per això que en els canvis d’estació, sobretot en els dos equinoccis (primavera i tardor), el nostre cos i sobretot el nostre estat d’ànim pateixen canvis considerables.



Els estudis demostren que les dones noten molt més el canvi d’estació, és el que es coneix com Trastorn Afectiu Estacional (TAE).

Es dóna, bàsicament, perquè la temperatura canvia més o menys dràsticament i perdem hores de sol cada dia.

Aquí et deixem totes les conseqüències físiques i emocionals que pots sentir aquests dies, durant l’equinocci de tardor (pas de l’estiu a la tardor):

 
 

El més important, què pots fer per contrarestar els efectes que ens produeix l’entrada de la tardor?

- Augmenta el consum de ferro a través de llegums, cereals, peix, carn i verdures. Pren també fruites amb vitamina C i fruits secs per tenir energia.
- Mou el cos sobretot en hores de llum: Si et sents trist/a, t’anirà molt bé caminar una mica sota el sol.
- Rodeja’t de colors: Posa coixins, espelmes, o altres elements decoratius de colors. També pots vestir-te amb colors més vistosos per donar-te ànims.
- Escolta música: Sempre és una bona ajuda per estar de més bon humor o fins i tot per tranquil·litzar-nos o dormir.
- Respira profundament i amb consciència per recarregar l’energia perduda.

 
Arxivat a:
SALUT, tardor, canvis, salut, cos
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: