Aquesta és la nova tendència de cabells que et deixarà flipant (i voldràs provar)

per Adolescents.cat, el 27 de setembre de 2019 a les 10:49
És probable que en algun moment t’hagis volgut fer o t’hagis fet “balayage” o “californianes” als cabells, i és que han estat dues tècniques de moda durant els últims anys.



Ara bé, tot i que el “balayage” deixa un efecte més natural que les “californianes”, es seguia notant que no era natural del tot.

És per això que ha nascut una nova tècnica que ens ha deixat MOLT impressionats/des perquè es veu natural al 100% i deixa els cabells preciosos! La tècnica es diu “Woodlights” i consisteix en aportar llum a tot tipus de bases a través de metxes molt petites de diferents tons i sense degradats per aconseguir un efecte natural.
 

A més aquesta tècnica no requereix sistemes de calor afegits, cosa que els cabells t’agrairan.

I per a quins tons de cabells és millor? Els experts asseguren que és igual si ets més morena, castanya o tens el cabells rossos. Se t’aclariran els cabells respecte a com els tens ara de forma subtil però evident i sense matisos vermells o taronges.
 

De totes maneres, si tens els cabells MOLT danyats o te l’has tractat amb henna, no t’ho facis o demana opinió a la perruqueria.

Què et sembla la nova tendència?

 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: