Així és el canvi radical d'una de les teves actrius preferides, t'agrada?

per Adolescents.cat, el 30 de setembre de 2019 a les 08:58
Sovint quan comença un nou curs ens vénen ganes de fer un canvi de look més o menys radical. Això és el que li ha passat a la protagonista d'Stranger Things.



Millie Bobby Brown sembla ser que estava cansada dels cabells castanys i ha decidit apostar per un canvi de look molt radical: el ros platí. Està clar que és un to més cridaner, però també més difícil de cuidar. Va ser l’estilista del famós YSV Salon Hair Spa de Miami qui va publicar el resultat final del canvi de look de l’actriu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fun time with @milliebobbybrown at the salon her role as Eleven in the Netflix science fiction horror series Stranger Things,for which she received Primetime Emmy Award nominations for Outstanding Supporting ▶️Highlights by Yair * * * #YSV #SALON & SPA located in the heart of #miami #edgewater first floor @quantumonthebayedgewater valet parking free , complementary coffee on us💁 * * * #Hairsalon @lorealpro #color #highlights #lowlights #ombre #keratintreatment with best specialist #color #relaxer #extensions #besthairexperts #haircut #blowdry #Spa #facial #dermapen#nails #Manicure #Pedicure #eyelashextensions #eyeybrowtinting

Una publicación compartida de YSV_SALON (@ysv_salon_spa) el


El més estrany de tot, però, és que un dia abans la Millie ja s’havia fet un canvi de look a un altre saló de bellesa de la mateixa ciutat. Aquest cop amb el cabell castany amb reflexos i amb extensions. No hi ha dubte que la jove actriu s’atreveix amb tot.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@milliebobbybrown 🖤⚡️#milliebobbybrown #dafneevangelista #miami #strangerthings #godzilla #netflix

Una publicación compartida de Dafne Beauty Lounge (@dafnebeautylounge) el



Quin look t’agrada més?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: