Aquestes són les conseqüències d'utilitzar massa el mòbil i les xarxes socials

per Redacció, el 30 de setembre de 2019 a les 11:11
Els adolescents que utilitzen la tecnologia i les xarxes socials de manera excessiva tenen l'autoestima baixa, són impulsius i emocionalment inestables. Així ho assegura un estudi dut a terme per la Universitat de Girona i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), que ha enquestat més de 1.000 joves d'entre 11 i 18 anys.



I quan es considera que l'ús que es fa del mòbil és excessiu? Doncs quan el nombre d'hores que s'hi dediquen afecta el desenvolupament normal de la vida quotidiana.

De fet, segons l'enquesta, un 42,1% dels joves reconeix que el seu rendiment escolar s'ha vist afectat a causa de l'ús abusiu de les noves tecnologies i un 23,1% creu que ha perjudicat les relacions amb els pares.

D'acord amb la investigació, el mòbil és el dispositiu més utilitzat pels adolescents i les seves apps preferides són, amb diferència, WhatsApp i Instagram.

Quantes hores al dia us passeu mirant al mòbil? Creieu que en feu un ús excessiu?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: