Aquest actor de La Casa de Papel ha fet un canvi brutal, com t'agrada més?

per Adolescents.cat, el 1 d'octubre de 2019 a les 09:15
Sembla ser que la tardor està inspirant a molts famosos i famoses a fer-se canvis de look radicals. Ahir comentàvem el de la Millie Bobby Brown, i avui hem vist el d’un dels protagonistes de La Casa de Papel, Pedro Alonso Ochoro (Berlín).



El famós actor, que té gairebé cinc milions de seguidors a Instagram, va publicar una foto ahir que ha sorprès a tots els fans ja que apareix amb el cap totalment rapat.
 

La fotografia està compartida des de Perú, a la Selva Amazònica. L’actor acompanyava la imatge amb el text: “segueixo treballant en la novel·la. Començo a pensar que tot aquest increïble viatge, potser algun dia acaba. Només espero estar a l’alçada perquè la història és tan rebel com bonica”.

El que moltíssima gent ha comentat al veure la foto és que Pedro Alonso s’assembla molt a el capità Kurtz, personatge que va interpretar Marlon Brando a la pel·lícula “Apocalipsis now”.

Marlon Brando en 'Apocalipsis


I tu, t’agrada? Creus que s’assemblen?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: