5 objectes «amagats» que surten a les teves sèries preferides

per Redacció, el 1 d'octubre de 2019 a les 10:04
La setmana passada a Adolescents iCat vam entrevistar una persona que segurament no coneixíeu, però que no heu parat d'escoltar. Us estem parlant de la Marta Monistrol, una de les artistes foley més reputades de l'Estat.



I què és exactament una artista foley? Doncs és la persona encarregada de reproduir tots els sons que no han estat captats pels micròfons quan es grava una sèrie o una pel·lícula. Per exemple, la Marta s'encarrega de simular des de les passes dels actors fins al vol dels ocells.

Aquesta artistassa, que ha treballat en sèries com Élite o Les de l'hoquei, va compartir alguns dels objectes que fa servir per reproduir alguns dels sons més habituals. Aquí en teniu alguns. Podeu veure l'entrevista sencera més avall, la veritat és que val molt la pena.


 


Arxivat a:
CINEMA I TV , sèrie
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: